Univé SCOOTERVERZEKERING

scooter

​Univé werkt met een klein team en weet haar samenwerking vaardigheden goed in te zetten. Omdat Univé goed samenwerkt met verschillende bedrijven op hoog niveau kan de premie laag blijven van uw scooterverzekering. Univé probeert altijd met je mee te denken. Ook in de voorwaarden vind je geen kleine lettertjes. Ook let Unive er goed op of je niet dubbel gedekt bent. Bij Univé kan je goed verzekeren voor weinig geld.


Univé zoekhulp menu:


Downloads van Univé :


Dekkingen van Univé:

De scooterverzekering van univé dekt je tegen risico voor schade die jij op je veroorzaakt bij anderen, materiële schade en schade aan je eigen scooter bij een cascoverzekering. Je kunt deze verzekering afsluiten voor een brom, snor- scooter. Bij een cascoverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen scooter in gevallen als bijvoorbeeld; brand, bliksem, overstroming of hagel- joyriding of diefstal.

Unive Dekkingen
Beschadiging andersmans bezit Ja
Beschadiging aan eigen bezit Optie
Diefstal Optie
Schade natuur Optie
Schade opzittende Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratie kosten. € 4,11
Eigen Bijdrage € 0,-
Polisvoorwaarden [ check ]
inshared scooter verzekering
Printversie van pagina Printversie van pagina
Univé
Naam Univé scooterverzekering
Waardering
Website [ Ga naar de website ]
Email [ Email van Univé ]
Premie [ Bereken de premie ]

Van de bezoekers, kiest een scooter verzekering van Univé.

Opmerking
Het kan voorkomen dat u bij het downloaden van de polisvoorwaarden, een andere verzekeraar ziet staan. Dit betekend dat deze bedrijven samen een kapitaal beschikbaar hebben gesteld zodat ze hoge kosten van schadegevallen samen kunnen opvangen. Wij monitoren zorgvuldig op eventuele fouten bij koppelingen van documenten. Wees dus gerust…

Voordelen Univé:

  • 2 weken bedenktijd
  • Direct dekking
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Bekende verzekeraar
  • Korting bij meer verzekeringen

 

Scooterverzekering Unive


 –

Scooter premie & dekking tabel Verzekeruzelf.nl Meeùs Inshared >Hema >Univé >Achmea
Premie per maand € 11,16 € 5,81 £€ 6,24 € 6,36 € 3,47 € 23,92
Dekkingen
Schade bij andermans eigendom ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Schade aan uw eigendom (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Diefstal / Joyriding (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Schade door natuur schade (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Kosten
Eigen Risico WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Administratiekosten WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Overige
Voordelen voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
Beoordeling
Afsluiten

asdasdasdasd

Meest gestelde vragen: Univé Scooterverzekering


Unive scooterverzekering

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Univé scooterverzekering. Deze informatie hebben we uiteraard gecheckt met Univé . Nieuw hier? Bekijk ook onze vergelijk pagina om inshared te vergelijken met andere verzekeringen. Wij vinden het erg leuk om te horen als het goed is gegaan met het online vergelijken & verzekeren van je scooter

Dat klopt, Univé helpt je ook bij het opzeggen van je oude verzekering. Univé heeft de *gratis* Univé Opzeg Service als u hulp wilt tijdens het overstappen (gratis). Univé regelt de opzegging bij je scooter- verzekeraar. Een andere mogelijkheid is dat u een opzegformulier invul en opstuur om zo de verzekering eerst af te sluiten om daarna over te stappen naar Univé.
U kunt heel gemakkelijk een scooterverzekering afsluiten door eerst de premie te berekenen en daarna de verzekering af te sluiten / in gang te zetten. Je bent dan vaak direct verzekerd. U kunt nu gratis zelf, de scooterverzekering premie berekenen bij Unive
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd. De voorwaarden vindt u hier.
Ja, u heeft de bedenktijd om af te zien van uw afgesloten scooterverzekering bij Univé . In dit geval is het mogelijk binnen 14 dagen terug te sturen. U kunt de polis binnen 10 werkdagen terugsturen. Het stopzetten van uw ingang van de scooterverzekering is gratis, hier zijn dus geen extra kosten voor verbonden.
Als u uw scooterverzekering wilt beëindigen kunt u de scooterverzekering opzeggen. Als u online wilt opzeggen kunt u dit doen door in te loggen via uw Univé account. Persoonlijk opzeggen kunt u doen om langs te gaan bij het kantoor.
Univé telt in Nederland meerdere filialen. De tijden waarop u Univé kunt benaderen via de telefoon is dus afhankelijk welk filiaal u belt. De meeste vestigingen openen om: 08:30 t/m 17:00.