HEMA SCOOTERVERZEKERING

scooter

Met de scooterverzekering van Hema bent u verzekerd voor ongevallen zoals schade die bij anderen veroorzaakt door bijvoorbeeld eigen fout. HEMA heeft hiervoor samengewerkt met Menzis. HEMA heeft nu een eigen scooterverzekering. De verzekering van HEMA verzekeringen is op een voordelige manier beschikbaar en zit qua dekking op een duidelijke wijze in elkaar. U kunt bij HEMA Verzekeringen veel online regelen. Bovendien is de HEMA altijd dichtbij, mocht er een keer wat aan de hand zijn met uw verzekering en u een doorverwijzing wenst naar de persoon die u daarmee kan helpen.


HEMA zoekhulp menu:


Downloads van HEMA:


Dekkingen van HEMA:

De scooterverzekering van Hema dekt je tegen risico voor schade die jij op je veroorzaakt bij anderen, materiële schade en schade aan je eigen scooter bij een cascoverzekering. Je kunt de HEMA scooterverzekering afsluiten voor een brom, snor- scooter. Bij een cascoverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen scooter in gevallen als bijvoorbeeld; brand, bliksem, overstroming of hagel- joyriding of diefstal.


HEMA Dekkingen
Beschadiging andersmans bezit Ja
Beschadiging aan eigen bezit Optie
Diefstal Optie
Schade natuur Optie
Schade opzittende Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratie kosten. € 0,-
Eigen Bijdrage 10% eigen risico bij schade / diefstal
€ 150,- (minimumbedrag)
Indien bestuurder jonger is dan opgegeven: € 250,- eigen risico
Polisvoorwaarden [ check ]
hema scooterverzekering
Printversie van pagina Printversie van pagina
HEMA
Naam HEMA Scooterverzekering
Waardering
Website [ Ga naar de website ]
Email [ Email van Inshared ]
Premie [ Bereken de premie ]

Van de bezoekers, kiest een scooter verzekering van HEMA.

Opmerking
Het kan voorkomen dat u bij het downloaden van de polisvoorwaarden, een andere verzekeraar ziet staan. Dit betekend dat deze bedrijven samen een kapitaal beschikbaar hebben gesteld zodat ze hoge kosten van schadegevallen samen kunnen opvangen. Wij monitoren zorgvuldig op eventuele fouten bij koppelingen van documenten. Wees dus gerust…
verzekering vrouw

Voordelen HEMA:

  • 14 dagen bedenktijd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Direct dekking
  • Online polismap
  • Bekende verzekeraar
  • Kwaliteit voor een lage prijs

Sociaal delen?

 

Scooterverzekering HEMA


 –

Scooter premie & dekking tabel Verzekeruzelf.nl Meeùs Inshared >Hema >Univé >Achmea
Premie per maand € 11,16 € 5,81 £€ 6,24 € 6,36 € 3,47 € 23,92
Dekkingen
Schade bij andermans eigendom ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Schade aan uw eigendom (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Diefstal / Joyriding (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Schade door natuur schade (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Kosten
Eigen Risico WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Administratiekosten WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Overige
Voordelen voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
Beoordeling
Afsluiten

asdasdasdasd

Meest gestelde vragen: HEMA Scooterverzekering


hema scooterverzekering

Hier vind je de meest gestelde vragen over de HEMA scooterverzekering. Deze informatie hebben we uiteraard gecheckt met HEMA . Nieuw hier? Bekijk ook onze vergelijk pagina om HEMA te vergelijken met andere verzekeringen. Wij vinden het erg leuk om te horen als het goed is gegaan met het online vergelijken & verzekeren van je scooter

Ja, HEMA helpt je ook bij het opzeggen van je oude verzekering. Of je zegt je verzekering op met behulp van standaard opzegbrieven van HEMA , of je stuurt HEMA een kopie van je huidige polis waarna HEMA de opzegging verder afhandelt.
U kunt heel gemakkelijk een scooterverzekering afsluiten door eerst de premie te berekenen en daarna de verzekering af te sluiten / in gang te zetten. Je bent dan vaak direct verzekerd. U kunt nu gratis zelf, de scooterverzekering premie berekenen bij HEMA
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd. De voorwaarden vindt u hier.
lukt het om welke reden dan ook niet om de eerste keer premie van uw rekening af te halen? Dan bent u achteraf nooit
verzekerd geweest voor uw scooter. Wilt u de schadeverzekering toch niet? Dan mag u binnen 14 dagen gewoon de verzekering stoppen. Om de scooterverzekering stop te zetten zitten geen extra kosten aan verbonden. Ook hoeft u ons geen reden te geven. Als u al premie had betaald, krijgt u terug wat u te veel had betaald.
De klantendienst / service van Hema is via een formulier op de contactpagina van de website van hema kan terugvinden. Voor schade of noodgevallen is er wel een spoed / nood alarm nummer- waarop men Hema kan bereiken voor hun scooterverzekering.