Centraal Beheer Achmea SCOOTERVERZEKERING

De scooterverzekering van Centraal Beheer is populair. U kunt uw scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade. De (scooter) verzekering is geschikt voor je bromfiets, scooter, brommobiel- snorfiets. U kunt bij Centraal Beheer (Achmea) uw scooter verzekeren met een WA- verzekering, wettelijke aansprakelijkheid of tegen diefstal, natuurschade- stormschade en pechhulpverzekering. Ook extra dekking voor wettelijke aansprakelijkheid, of pechhulp, ongevallenverzekering voor opzittende of aanrijding en vandalisme. Zoals u weet bent u minimaal verplicht om uw scooter; Wetterlijk Aansprakelijkheid te verzekeren. Deze standaard dekking vergoed de schade die is gemaakt als jij met de scooter iemand anders spullen beschadigd, of met (blijvend) letsel schade.

U kent Centraal Beheer vast wel van de reclame’s; “Even Apeldoorn bellen.”. Centraal beheer is opgericht in 1909 met een klein kantoor voor verzekeringen voor werkgevers. Hedendaags kent Centraal Beheer vele malen meer verzekeringen, waaronder de scooterverzekering. Bovendien is Centraal Beheer één van de grootste verzekeraars (online). Een gedreven team met jaren lange ervaring zijn hun vakspecialisten. Het wordt door gebruikers / klanten als prettig ervaren omdat Centraal Beheer staat voor duidelijke afspraken, en zekerheid- eenvoud online, en geen ‘vage’ kleine lettertjes.

Centraal Beheer zoekhulp menu:


Downloads van Centraal Beheer:


Dekkingen van Centraal Beheer:

De scooterverzekering van inshared dekt je tegen risicos voor schade die jij op je veroorzaakt bij anderen, materiële schade en schade aan je eigen scooter bij een cascoverzekering. Je kunt deze verzekering afsluiten voor een brom, snor- scooter. Bij een cascoverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen scooter in gevallen als bijvoorbeeld; brand, bliksem, overstroming of hagel- joyriding of diefstal.

Inshared Dekkingen
Beschadiging andersmans bezit Ja
Beschadiging aan eigen bezit Optie
Diefstal Optie
Schade natuur Optie
Schade opzittende Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratie kosten. € 0,-
Eigen Bijdrage € 0,-
Polisvoorwaarden Download (Polis) voorwaarden
Centraal beheer Achmea Scooterverzekering logo
Printversie van pagina Printversie van pagina
Achmea
Naam Centraal Beheer Scooterverzekering
Waardering
Website [ Ga naar de website ]
Email [ Email van Centraal beheer]
Premie [ Bereken de premie ]
verzekering goedkope scooter

Van de bezoekers, kiest een scooter verzekering van Centraal Beheer Achmea.

Opmerking
Het kan voorkomen dat u bij het downloaden van de polisvoorwaarden, een andere verzekeraar ziet staan. Dit betekend dat deze bedrijven samen een kapitaal beschikbaar hebben gesteld zodat ze hoge kosten van schadegevallen samen kunnen opvangen. Wij monitoren zorgvuldig op eventuele fouten bij koppelingen van documenten. Wees dus gerust…
Achmea scooterverzekering vrouw helpt

Voordelen Achmea:

  • Bedenktijd 2-weken
  • Direct dekking
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Bekende verzekeraar

 

Scooterverzekering Centraal Beheer Achmea


 –

Scooter premie & dekking tabel Verzekeruzelf.nl Meeùs Inshared >Hema >Univé >Achmea
Premie per maand € 11,16 € 5,81 £€ 6,24 € 6,36 € 3,47 € 23,92
Dekkingen
Schade bij andermans eigendom ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Schade aan uw eigendom (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Diefstal / Joyriding (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Schade door natuur schade (optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
(optie)
Kosten
Eigen Risico WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Administratiekosten WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
WA: € 0,-
Allrisk: €250,-
Overige
Voordelen voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
voordelen
Beoordeling
Afsluiten

Meest gestelde vragen: Centraal Beheer Scooterverzekering


Centraal beheer achema scooterverzekering

Hier vind je de meest gestelde vragen over de Centraal Beheer Achmea scooterverzekering. Deze informatie hebben we uiteraard gecheckt met Achmea. Bekijk goedkoopstescooterverzekeringen.net om Achmea Centraal Beheer te vergelijken met andere scooterverzekeringen.

Ja, Inshared helpt je ook bij het opzeggen van je oude verzekering. Of je zegt je verzekering op met behulp van standaard opzegbrieven van Inshared, of je stuurt Inshared een kopie van je huidige polis waarna Inshared de opzegging verder afhandelt.
InShared is bij het online afsluiten erg geliefd. Klanten kunnen nu zelf aan de knoppen zitten. Dat betekend dat je de premie zelf kunt berekenen.
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd. De voorwaarden vindt u hier.