Hoe wij vergelijken

Goed dat u zich interesseert hoe onze vergelijking tot stand komt.

 

Wij gaan uit van ‘ijkgegevens’. Dat zijn feitelijk standaard- gegevens,
die gevraagd wordt tijdens het afsluiten van een scooterverzekering

Vergelijken

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Aan deze site wordt veel aandacht besteed aan “gebruikservaring”. Zo heeft u een zo prettig mogelijk verblijf.

Transparant

Wij mogen geen advies geven. Wij mogen voor onze bezoekers; enkel statische vergelijkingen laten zien. Daarom proberen wij hier zo transparant mogelijk in te zijn.

up-to-date

Door up-to-date premie controles die wij hanteren heeft u een eerlijk beeld van uw situatie en kunt u goed zien welke de goedkoopste is van onze aanbieders op de website.

Onze ijkgegevens

Wij willen het makkelijk maken om scooterverzekeringen te vergelijken. Een van de manieren waarop wij dat doen, is door gebruik te maken van ijkgegevens. Dit betekent dat wij de premie berekenen voor een gemiddelde Nederlander. Om de premies voor deze verzekering te vergelijken hebben wij gekozen voor:

Woonplaats: Eindhoven
Postcode en huisnummer: 5629 NP, 7
Geboortedatum: 01-01-1972
Bestuurders onder 25 jaar meeverzekeren: Nee
Leeftijd rijbewijs gehaald: 19
Schadevrije jaren: 5
Afwijkende regelmatige bestuurder: Nee
Categorie: bromfiets
Merk: Vespa
Type: LX 50, automaat
Bouwjaar: 2010
Brandstof: Benzine
Cataloguswaarde: € 3.000
Slot: 3 Sterren ART goedgekeurd slot
Bedrag accesoires: € 0

Door met deze standaard informatie te vergelijken, voorkomen we dat u zelf informatie hoeft in te vullen. Ook krijgt u hierdoor snel inzicht in welke verzekering goed bij u kan passen.

LET OP: De premies die wij laten zien kunnen afwijken van uw eigen situatie. Bereken de premie voor uw situatie op de website van de verzekeraar zelf. Ook kunnen bepaalde gegevens zoals het eigen risico per verzekeraar verschillen. Deze gegevens kunt u in onze vergelijking terug vinden door bij een verzekeraar op “meer informatie” te klikken.

Scooterverzekeringen verschillen voornamelijk van elkaar in maandelijks premie en het eigen risico.
Daarnaast vergelijken wij scooterverzekeringen op de volgende onderdelen:
Prijs
Eigen risico
Omvang van de dekking
Dagelijkse opzegbaarheid
De meest gekozen verzekeraar staat altijd vooraan. Deze percentages passen we maandelijks aan de actualiteit aan. U kunt trouwens ook kiezen om te sorteren op de goedkoopste partij. Klik hiervoor onder “Ik ben op zoek naar:” op “de goedkoopste”.
Het kan voorkomen dat niet iedere verzekeraar in de vergelijking wordt meegenomen. Dit kan komen doordat wij met deze verzekeraar geen afspraken kunnen maken, zij niet op onze website vergeleken willen worden met andere verzekeraars of omdat er te veel verzekeraars zijn, waardoor het erg moeilijk wordt om eenvoudig te vergelijken.